Tagliatelle s neodolateľným lososom

Tagliatelle s neodolateľným lososom
TAGLIATELLE S LOSOSOM: Recept na dobrú chuť.
(Zdroj: Shutterstock)

Tento recept s obľúbenými cestovinami je taký rýchly, že ho budete mať hotový skôr, než deti prestrú na stôl. Chutné a jemné rybacie mäso je výbornou a zdravou voľbou pre celú rodinu, a preto je vhodné ako jednoduchý letný obed či večera.

Potrebujeme:
200 g lososa
kúsok masla
2 strúčiky cesnaku
2 hrste baby špenátu
soľ
300 ml smotany na varenie
2 PL strúhaného parmezánu
1 balíček cestovín tagliatelle

Postup:
V panvici roztopíme maslo a opečieme na ňom lososa nakrájaného na kocky. Vyberieme na tanier a odložíme bokom. Vo výpeku orestujeme pretlačený cesnak. Zalejeme smotanou, pridáme strúhaný parmezán, baby špenát, premiešame a chvíľu varíme. Podľa chuti osolíme.

V osolenej vode uvaríme cestoviny tagliatelle a scedené pridáme do pripravenej omáčky. Podávame posypané parmezánom.

Náš tip:
Baby špenát môžete nahradiť iným listovým šalátom alebo ho môžete úplne vynechať. Do receptu sú vhodné aj čerstvé hríby. Ak nemáte práve po ruke lososa, môžete ho nahradiť kuracími prsami.
 


Zdroj foto: Shutterstock

Recepty

Socialne siete